Om oss


Barnens secondhandbutik


Om ossVi som driver Lilla klädkammaren är systrar och heter Helena och Cecilia Strikholm. Innan Lilla klädkammaren kom till hade vi länge funderat på att driva en butik utifrån konceptet "fin, fräsch och modern secondhand". Nu har vi förverkligat vår dröm!


För oss är det viktigt att kunna erbjuda gedigna kläder och saker av hög kvalitet och till ett bra pris. Det är dyrt med växande barn. Man vill ju "utrusta" sitt barn med det bästa samtidigt som man vill ha möjlighet att lägga undan lite pengar till roliga familjeaktiviteter.


Ett annat viktigt perspektiv för oss är miljö och hälsa. Att handla kläder och saker secondhand innebär ju att man med stor sannolikhet får med sig färre kemikalier hem. Och det tycker vi är bra. Ju färre kemikalier i våra barns liv desto bättre! Att handla secondhand är också ett litet steg i rätt riktning för att minska användandet av jordens resurser. Och det är ju något vi alla tjänar på.

Kanske kan vi hjälpas åt längs med vägen?


Mot nya mål! Nu har jag och min syster drivit Lilla klädkammaren i tre år. Det har varit superkul men också väldigt slitigt. Samtidigt som vi är glada över att ha fått möjligheten att driva butiken i ett så centralt och bra läge så känner vi att galleriornas generösa öppettider har varit väldigt tuffa för oss. Därför ger vi oss nu ut på jakt efter en ny lokal där vi själva kan anpassa våra öppettider.


Nu råder inlämningsstopp och från och med den 15 januari kommer vi hålla butiken helt stängd för inventering och flyttbestyr.

Kontakta oss

Om du har några frågor får du gärna höra av dig!

 
 
 

Kontakta ossE-post: info@lillakladkammaren.se

Telefon: 076-104 44 74


© Copyright. All Rights Reserved.

Öppettider butik (till och med 14/1)


Måndag-fredag 10-19

Lördag 10-17

Söndag 11-17