Inlämning


Barnens secondhandbutik


Vad gäller vid inlämning?


Observera! Inför vår nyöppning så har vi uppdaterat våra inlämningskrav och därför ber vi alla kunder, befintliga som nya, att läsa dessa här nedan.


2019-03-27

 

Vi har höga kvalitetskrav och gallrar hårt. Vi kommer inte att godkänna sådant som inte uppfyller nedanstående kriterier:


Barnkläder, mammakläder och barnskor:

 • Kläderna ska vara nytvättade och vikta
 • I mycket bra skick, obetydligt använda, inga hål, fläckar eller tvättnoppor
 • Fria från djurhår (tänk på våra allergiker)
 • Skorna ska vara rengjorda, även på undersidan, och vara i mycket bra skick
 • Relativt nyinköpta och av välkända varumärken med storleksangivelse
 • Kläder och skor efter säsong. (Badkläder, regnställ och gummistövlar året om)
 • Max 1 pappers-/plastpåse per månad


Leksaker, barnböcker, inredning till barnrummet och babyartiklar:

 • Rengjorda och hela/fungerande
 • Inga leksaker eller böcker från snabbmatsrestauranger
 • Inga cyklar, barnvagnar, bilbarnstolar eller större möbler
 • Inga begränsningar. Men om du vill lämna en större mängd eller något som är skrymmande vill vi att du hör av dig innan till oss info@lillakladkammaren.se


Inlämning

Torsdag–fredag kl 11-18 och lördag kl 12-16. Första gången du lämnar in artiklar upprättas ett avtal och ett inlämnarkonto skapas. Legitimation krävs.


Prissättning och försäljning

Butiken prissätter efter skick, märke och popularitet på andrahands-marknaden. Försäljningspriset är ca 1/3 av nypris. Artiklar som vi ej väljer ut till försäljning skänks till välgörenhet eller återhämtas av inlämnaren enligt överenskommelse vid inlämningstillfället. Dina intjänade pengar kan du handla för i butiken eller hämta ut kontant mot uppvisande av legitimation. Inga utbetalningar på lördagar. Vissa artiklar lagerhålls och vi bestämmer när artiklarna ska hängas ut/ställas ut för att öka deras chans till försäljning. För att säkerställa att artiklarna får en rättvis chans till försäljning är försäljningsperioden drygt 1 år. Artiklar som ej begärts tillbaka eller hämtats inom 1 år skänks till välgörenhet.

 

Kommission – inlämnarens förtjänst

40%: Kläder, skor, leksaker, böcker, inredning och babyartiklar som inte kräver någon åtgärd för att uppnå säljbart skick och där försäljningspriset i butiken sätts till högre än 20 kr. Batteridrivna leksaker med fungerande batterier.


20%: Kläder, skor, leksaker, böcker, inredning och babyartiklar där vi behöver göra en mindre åtgärd för att de ska uppnå säljbart skick (tex torka av, rengöra, stryka, rensa kardborrar) och där försäljningspriset i butiken sätts till högre än 20 kr. Batteridrivna leksaker utan fungerande batterier.


Ingen kommission: Artiklar där försäljningspriset i butiken sätts till 20 kr eller lägre, tex strumpor, strumpbyxor, dregglisar och klädesplagg med lågt nypris.


Än en gång: Varmt välkommen till oss i butiken! /hälsar Helena och Therése
Kontakta oss


Butik: Knäppingsborgsgatan 2b


E-post: info@lillakladkammaren.se

Telefon/sms: 076-104 44 74


© Copyright. All Rights Reserved.

Öppettider butik


Måndag-Onsdag Stängt 

Torsdag 11-18

Fredag 11-18

Lördag 12-16

Söndag Stängt